+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu

Szállítási feltételek, információk

Az alábbiakban részletezzük hogyan juthatsz csomagodhoz webáruházunkban történő vásárlás esetén.

Házhozszállítás Magyarország egész területén GLS futárszolgálattal

Csomagszállításban szerződött partnerünk a GLS.

Kézbesítési információk GLS futárszolgálattal:
A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS még további egy alkalommal megkísérli kézbesíteni a csomagot a következő munkanapon. 

Amennyiben ezután sem sikerül kézbesíteni a csomagot, a GLS visszaszálltja azt a swisspro.hu webshopnak. Munkatársunk ezután még további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt a címzettel. Amennyiben sikerrel jár és a Vásárló továbbra is igényt tart a rendelésre, úgy újbóli szállítási díj felszámolásával újraküldjük a csomagot. A második szállítás díját abban az esetben is ki kell fizetnie a Vásárlónak, ha az első szállítás ingyenes volt.
Amennyiben nem sikerül felvenni a kapcsolatot a Vásárlóval, úgy a rendelést töröljük rendszerünkből.

Belföldi szállítási díjak GLS futárszolgálattal:
Magyarország egész területére bruttó 30 000 Ft rendelési összegig a szállítási díj bruttó 1690 Ft banki előre utalás vagy bankkártyás fizetés, házhozszállítás esetén. Utánvétes fizetési mód esetén bruttó 1890 Ft-ot számítunk fel szállítási díjként. GLS CsomagPontra történő szállítás díja bruttó 1390 Ft.
Bruttó 30 000 Ft rendelési összeg felett a kiszállítás díja ingyenes!

Házhoz szállítás esetén bankkártyával és készpénzzel is kifizetheted rendelésed összegét a futárnál, amennyiben az utánvétes fizetési opciót választottad.

Belföldi szállítási határidők GLS futárszolgálattal:
Országosan a kiszállítás határideje a feladástól számított 1-2 munkanap, amennyiben minden termék készleten van.

Annak érdekében, hogy mindig tudd, hogy hol tart a rendelésed feldolgozása, értesítő e-maileket küldünk. Miután rendelésed átadtuk a futárnak, ők tájékoztatnak Téged küldeményed státuszáról.Szállítás MPL futárszolgálattal

Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításáról, mely módosítás közvetlenül érinti a kereskeledmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások üzleti tevékenységét is, így a mi webáruházunkét is. A Postai kormányrendelet hivatkozott módosítása a Magyarország területére értékesítő kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozások számára előírja, hogy 2024. március 28-tól az általuk értékesített áruk kézbesítéséhez a honlapjukon választási lehetőségként tüntessék fel a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai (kézbesítési) szolgáltatást is.
Ezen rendelet értelmében vásárlóinknak lehetősége nyílik webáruházunkban igénybe venni az MPL futárszolgálatot is a következőképpen:

Házhozszállítás Magyarország egész területén MPL futárszolgálattal

Kézbesítési információk MPL futárszolgálattal:

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL még további egy alkalommal megkísérli kézbesíteni a csomagot a következő munkanapon. 

Amennyiben ezután sem sikerül kézbesíteni a csomagot, az MPL visszaszálltja azt a swisspro.hu webshopnak. Munkatársunk ezután még további 1 hétig próbálja meg a kapcsolatfelvételt a címzettel. Amennyiben sikerrel jár és a Vásárló továbbra is igényt tart a rendelésre, úgy újbóli szállítási díj felszámolásával újraküldjük a csomagot. Amennyiben nem sikerül felvenni a kapcsolatot a Vásárlóval, úgy a rendelést töröljük rendszerünkből.

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmeteket arra, hogy az MPL futárszolgálat választása esetén hosszabb szállítási idővel kell kalkulálni, mert csomagfeladás havi egy alkalommal, az adott hónap utolsó munkanapján történik. Ennek az az oka, hogy nem biztosított a raktárunkban történő csomagfelvétel, a csomagokat kollégánknak kell elszállítani és feladni egy postán. Ez többlet terhet ró ránk és kapacitásaink sajnos egyébként is végesek, emiatt sajnos nem tudjuk azt vállalni, hogy rövidebb szállítási időt igérjünk vásárlóinknak. Köszönjük szépen a türelmet és megértést!

Belföldi szállítási díjak MPL futárszolgálattal:

Magyarország egész területére a szállítási díj bruttó 2690 Ft banki előre utalás vagy webáruházunkban történő bankkártyás fizetés, házhozszállítás esetén. MPL Postán maradó vagy MPL CsomagPontra történő szállítás díja bruttó 1990 Ft banki előre utalás vagy webáruházunkban történő bankkártyás fizetés esetén.


A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad- és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.


Amennyiben a Szolgáltató (Swisspro Kft.) minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner elállhat vásárlási szándékától.