+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu

Rólunk

Üdvözlünk oldalunkon!

Köszönjük, hogy meglátogattál minket és reméljük, hogy számodra hasznos és tetsző termékekkel szolgálhatunk!

Cégünk mobiltelefon kiegészítők és eszközök forgalmazásával foglakozik.

Bizonyára benned is felmerül a kérdés, hogy miért pont az általunk kínált Swissten márkát válaszd, amikor annyi féle cég kínál megszámlálhatatlan márkát?
A kérdés jogos, hiszen bennünk is hasonló kérdések fogalmazódtak meg, amikor a forgalmazni kívánt márkákat kutattuk.

Amikor először találkoztunk a Swissten márkával, a gyártó csapat azt mondta, hogy a brand megalkotását a svájci precizitás és minőség iránti elköteleződés inspirálta. Szerettek volna egy olyan brandet létrehozni, ahol a kiváló ár/érték arány találkozik a minőségi megjelenéssel. 
Minket elsőre megfogott a látvány... Igen, első látásra ítéltünk, de hát úgy gondoljuk, hogy egy termék esetében az igényes külső egyfajta ígéret a belső minőségre, tartalomra nézve is.
Természetesen nem álltunk meg itt, tesztelni kezdtük a termékeket, hiszen számunkra alapvető fontosságú, hogy a nevünket csak olyan termékekhez adjuk, amelyek minőséget és megbízhatóságot képviselnek és időtállóak.
A használat során a termékek számunkra bizonyítottak, így innentől kezdve eldőlt, hogy ezt a márkát szeretnénk forgalmazni webáruházunkban, hiszen bizalmunk az első használat óta töretlen a termékekben.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, terveink között szerepel több új termék, termékkör bevezetése is. Természetesen gondos tesztelés alá vetünk minden újdonságot mielőtt megjelenítjük webáruházunkban.

Annak érdekében, hogy folyamatosan értesülj újdonságainkról, akcióinkról, híreinkről érdemes lájkolni Facebook oldalunkat, követni minket az Instagramon és feliratkozni hírlevelünkre is.
Igyekszünk minél több érdekes és hasznos tartalmat feltölteni ezekre az oldalakra annak érdekében, hogy jobban megismerhesd termékeinket és megkönnyítsük számodra a választást.

Hiszünk abban, hogy Te is elégedett leszel termékeinkkel és hosszú időn keresztül szolgálni fogják a Te készülékeidet is!

Építő jellegű észrevételeket, kritikákat szívesen veszünk akár a termékekkel, akár az oldallal kapcsolatban, hiszen célunk a folyamatos fejlődés és a magas színvonal fenntartása.

Üdvözlettel,
a Swisspro webáruház csapata