+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Swissten elektromos autós tartó és vezeték nélküli töltő szellőzőrácsra, 15W, W2-AV5

Cikkszám: 65010606
Gyártó: Swissten »
Kiszerelés: db
Készlet: Raktáron
17 590 Ft
Nettó: 13 850 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Swissten elektromos autós tartó és vezeték nélküli töltő, mely szellőzőrácson használható.

Elektromos kinyitás/összecsukás:
 • A tartó automatikusan kinyílik és összecsukódik az elektromos rendszernek és a beépített szenzoroknak köszönhetően, így lehetővé téve az egy kézzel történő használatot. Telefonodat a tartóba helyezve az oldalsó karok automatikusan, elektromosan záródnak a telefon méretére igazodva a tartó két oldalán lévő beépített szenzorok segítségével.

A termék különlegessége, hogy abban az esetben is kinyílik-becsukódik összesen 5 alkalommal, ha a tartó nem kap töltést mert például vagy leállítottuk az autót vagy a start-stop rendszer használatából eredően nincs beindított állapotban. Így nem kell előre gondolkodni a telefon kivételéről sem mielőtt leállítjuk a járművet, mert könnyedén kivehető a készülék ekkor is.

Az oldalsó tartókarok becsukott állapotban kb. 6 cm, kinyitott állapotban maximálisan 9 cm szélességűek.


Belső gumírozott burkolat:

 • Belülről a tartókarok alul és oldalt is gumírozott burkolatúak, a telefon hátlapját tartó rész pedig műbőrből készült, ezzel is óvva a készüléket a sérülésektől.


Erős rögzítés:

 •  Csipeszes kialakításának köszönhetően szinte bármely autó szellőzőrácsára rögzíthető. A legbiztosabb tartás érdekében javasoljuk, hogy a csipeszt olyan mélyre rögzítsd a szellőzőben amennyire csak lehet. A rögzítés után a csipesznél lévő kis bilincs rácsavarásával még stabilabbá tudod tenni a tartást.

Bármilyen irányba forgatható:

 • A tartó teljesen személyre szabható, mert 360°-os elforgathatósággal rendelkezik, ezáltal a telefonos navigációt használók kényelmesen beállíthatják a telefon elhelyezkedését a legoptimálisabb látószög eléréséhez.

Wireless töltés:
 • Miközben telefonod a tartóban van, a 15W-os gyorstöltő gondoskodik az állandó töltöttségéről, így nem fog lemerülni vezetés közben. Ezt abban az esetben tudod használni, ha telefonod támogatja a vezeték nélküli töltési funkciót. A csomagolás tartalmaz egy Type-C töltőkábelt, melyet a tartóhoz csatlakoztatva tudsz használni. Kérjük minden esetben tájékozódj arról mielőtt vezeték nélküli töltőt kezdesz használni, hogy a telefonod kompatibilis-e ezzel a töltési móddal!

További információk:

 • Bemenet: DC 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,5A
 • Bemeneti csatlakozó: USB-C
 • Kimenet: 5W/7,5W/10W/15W
 • Vezeték nélküli töltés verzió: WPC 1.2.4
 • Frekvencia: 110-205 kHz
 • Belső akkumulátor kapacitás: 1000 mF

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.