+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Swissten Gravitációs autós tartó szellőzőrácsra, G2-AV4

Cikkszám: 65010605
Gyártó: Swissten »
Kiszerelés: db
Készlet: Raktáron
Értékelések átlaga: 5/5 (1 db)
4 290 Ft
Nettó: 3 378 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Swissten gravitációs autós tartó szellőzőrácsra, 3,5" - 6,5"-os telefonok számára kifejlesztve.


Egykezes kezelés:
  • egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy felülről belehelyezed a telefonodat a tartóba és a gravitációs erőnek köszönhetően a telefon súlya lehúzza az alsó tartókart és a két oldalsó tartórész rögzíti a telefont. A befogók belülről teljesen gumírozottak, így semmilyen karcolást vagy sérülést nem tudnak okozni a készüléken.

Bármilyen irányba forgatható:

  • A tartó teljesen személyre szabható, mert 360°-os elforgathatósággal rendelkezik, ezáltal a telefonos navigációt használók kényelmesen beállíthatják a telefon elhelyezkedését a legoptimálisabb látószög eléréséhez. Pluszban a tartófejen lévő stabilizáló kar pedig 90°-ban is állítható, ezáltal még kényelmesebbé téve a használatát.

Erős rögzítés:

  •  Csipeszes kialakításának köszönhetően szinte bármely autó szellőzőrácsára rögzíthető. A legbiztosabb tartás érdekében javasoljuk, hogy a csipeszt olyan mélyre rögzítsd a szellőzőben amennyire csak lehet. A rögzítést megkönnyíti, hogy gombbal szabályozható a csipesz kinyitása és becsukása.


Praktikusan és nagyon egyszerűen használható, mely megkönnyíti akár a navigációs alkalmazások használatát, akár a kihangosított hívások bonyolítását.

Termék értékelés és véleményezés

2020. 12. 23. 07:18
Korrekt,segítőkész hozzáállás. A futárral nem érkezett volna meg időben, és ezért egy személyes találkozó keretén belül kaptam meg a tartót. Minőségi termék.
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

Jelenleg nincs raktáron
4 290 Ft
3 378 Ft +áfa