+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Swissten mágneses autós tartó műszerfalra, szélvédőre, M5-HK

Cikkszám: 65010502
Gyártó: Swissten »
Kiszerelés: db
Készlet: Raktáron
6 490 Ft
Nettó: 5 110 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Univerzális autós mágneses tartó 3,5" - 10"-os tabletek és telefonkészülékek számára, a műszerfalon és a szélvédőn is egyszerűen alkalmazható.
Szinte az összes mobilkészülékkel kompatibilis, a tartófej 360°-ban mozgatható és a kar dőlésszöge állítható a kényelmes használat érdekében.
A készülék hossza 36 cm. A csomagolás tartalmaz egy plusz rögzítőt, melyet a műszerfalon alkalmazva még stabilabban tartja a kar a beállított szöget.

A mágneses tapadófej egy gumírozott felületi réteggel van bevonva, hogy a mobilkészülék vagy a tablet ne karcolódjon össze ráhelyezésnél.

A rendkívül erős mágnes biztosítja a stabil tartást a készülék számára.
A csomagolás tartalmaz 2 db téglalap alakú- és 2 db kör alakú mágneses lapot, valamint 1 db nedves- és 1 db száraz törlőlapocskát, amellyel tisztítani vagy zsírtalanítani lehet a felületet mielőtt a mágnest felragasztjuk rá.
Nem szükséges a készülékre vagy a tokra ragasztani a mágnest, ugyanolyan megfelelő a tartás, ha csak a telefontok és a készülék közé tesszük a mágnest, felragasztás nélkül.

Mágneses autós telefontartóinkat terméktesztnek vetettük alá melyhez készítettünk egy blogbejegyzést és Youtube videóformájában is megörökítettük. Ez a teszt kimondottan a szellőzőrácsra applikálható tartót vizsgálta, de műszerfalra tehető termékeinkhez is releváns, mert a mágnes erőssége ugyanaz a mágneses termékeink esetében függetlenül attól, hogy az autó melyik részén alkalmazzuk.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

Jelenleg nincs raktáron
4 290 Ft
3 378 Ft +áfa