+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Swissten mágneses autós tablet tartó CD nyílásba, M5-CD1

Cikkszám: 65010501
Gyártó: Swissten »
Kiszerelés: db
Készlet: Raktáron
Értékelések átlaga: 5/5 (2 db)
5 490 Ft
Nettó: 4 323 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

CD nyílásba helyezhető univerzális mágneses tartó 3,5" - 10"-os tabletek és telefonkészülékek számára.
360°-ban elforgatható a tartófeje a kényelmes használat érdekében.

Egykezes kezelés:

  • A mágneses tartófej lehetővé teszi a telefon egyszerű és gyors csatlakoztatását a tartóhoz. A tartófejben 6 erős mágnes van elhelyezve annak érdekében, hogy minél stabilabb és biztonságosabb tartást biztosítson a telefonnak. A csomagolás tartalmaz 2 db extra erős mágneslapot, mely a telefonra applikálás után már használható is a tartó. A mágneses tapadófej egy gumírozott felületi réteggel van bevonva, hogy a mobilkészülék ne karcolódjon össze ráhelyezésnél.

Erős rögzítés: 
  • A tartó CD nyílásba illeszthető része a nyílás méretére állítható a tartón lévő kis kar tekerésének segítségével, ezáltal biztos tartást ad, a tartó nem lötyög a nyílásban. Annak érdekében, hogy még biztosabb tartást adjon, a nyílásba menő tartó lapátok gumírozottak. A CD nyílásba rögzíthető rész hosszúsága 6,5 cm.


Minden telefonnal kompatibilis:

  • A mágneses kialakításból adódóan szinte minden telefonnal és tablettel kompatibilis. (méretek: 3,5" - 10")

Bármilyen irányba forgatható:

  • A tartó teljesen személyre szabható, mert 360°-os elforgathatósággal rendelkezik, ezáltal a telefonos navigációt használók kényelmesen beállíthatják a telefon elhelyezkedését a legoptimálisabb látószög eléréséhez.

Praktikusan és nagyon egyszerűen használható, mely megkönnyíti akár a navigációs alkalmazások használatát, akár a kihangosított hívások bonyolítását.

Mágneses autós telefontartóinkat terméktesztnek vetettük alá melyhez készítettünk egy blogbejegyzést és Youtube videó formájában is megörökítettük. Ez a teszt kimondottan a szellőzőrácsra applikálható tartót vizsgálta, de műszerfalra tehető termékeinkhez is releváns, mert a mágnes erőssége ugyanaz a mágneses termékeink esetében függetlenül attól, hogy az autó melyik részén alkalmazzuk.Termék értékelés és véleményezés

2020. 12. 03. 18:29
A termék tökéletes, a mágnes olyan erősen tart, hogy még a magyar utakat is bírja. A szállítás is meglepően gyors volt, megrendelés utáni nap már ki is hozták.
2020. 08. 17. 10:24
A mágneses tartó várakozáson felül stabil, annak ellenére, hogy nagy súlyú 7" navigációt kell tartania. Pofonegyszerű beillesztés a CD nyílásba. Volt néhány kérdésem a termékről, melyre maximálisan kielégítő választ kaptam, ezúton is köszönöm!
Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

Jelenleg nincs raktáron
4 290 Ft
3 378 Ft +áfa
Jelenleg nincs raktáron
16 990 Ft
13 378 Ft +áfa
Raktáron
5 990 Ft
4 717 Ft +áfa
Jelenleg nincs raktáron
14 990 Ft
11 803 Ft +áfa
Jelenleg nincs raktáron
14 990 Ft
11 803 Ft +áfa