+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Swissten mágneses autós tartó műszerfalra, DM6

Cikkszám: 65010420
Gyártó: Swissten »
Kiszerelés: db
Készlet: Raktáron
3 990 Ft
Nettó: 3 142 Ft +áfa
Betöltés...

 db

Termékismertető

Univerzális autós mágneses tartó telefonkészülékek számára műszerfalra. Szinte az összes mobilkészülékkel kompatibilis, a tartófej 360°-ban mozgatható.

A flexibilis ragasztópárna segítségével remekül igazodik a műszerfal recésebb felületéhez is, kitöltve a légüres teret ami stabil
tapadást eredményez.
A tartó rendelkezik egy speciális, állítható szögű összekötő elemmel, mely biztosítja a tartó precíz beállíthatóságát.

A mágneses tapadófej egy gumírozott felületi réteggel van bevonva, hogy a mobilkészülék ne karcolódjon össze ráhelyezésnél.

A rendkívül erős mágnes biztosítja a stabil tartást a készülék számára.
A csomagolás tartalmaz 2 db téglalap alakú- és 2 db kör alakú mágneses lapot, valamint 1 db nedves- és 1 db száraz törlőlapocskát, amellyel tisztítani vagy zsírtalanítani lehet a felületet mielőtt a mágnest felragasztjuk rá.
Nem szükséges a készülékre vagy a tokra ragasztani a mágnest, ugyanolyan megfelelő a tartás, ha csak a telefontok és a készülék közé tesszük a mágnest, felragasztás nélkül.

Mágneses autós telefontartóinkat terméktesztnek vetettük alá melyhez készítettünk egy blogbejegyzést és Youtube videó formájában is megörökítettük. Ez a teszt kimondottan a szellőzőrácsra applikálható tartót vizsgálta, de műszerfalra tehető termékeinkhez is releváns, mert a mágnes erőssége ugyanaz a mágneses termékeink esetében függetlenül attól, hogy az autó melyik részén alkalmazzuk.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Kapcsolódó vagy hasonló termékek

Jelenleg nincs raktáron
4 290 Ft
3 378 Ft +áfa