Látogasson el webáruházunkba!

Swissten mágneses autós tartó szellőzőrácsra, AV-M8 (65010422)

Webáruház  »  Autós telefon és tablet tartók  »  Autós tartók szellőzőrácsra  »  mágneses autós tartó szellőzőrácsra, AV-M8
/termek/swissten-65010422-magneses-autos-tarto-szellozoracsra_-av-m8
Swissten mágneses autós tartó szellőzőrácsra, AV-M8
Ára:
4 290 Ft


Swissten mágneses autós tartó szellőzőrácsra, AV-M8 részletes ismertetője

Univerzális autós mágneses tartó telefonkészülékek számára szellőzőrácsra.

A mágneses kialakításából adódóan szinte az összes mobilkészülékkel kompatibilis.

A szellőzőrácson történő használatából adódóan nem zavar a kilátásban, nem takarja el a szélvédőt. Kicsi és kompakt mérete nem foglal nagy helyet, elegáns kivitelezése pedig az autó dísze is lehet.

Bármilyen irányba forgatható:

  • A tartó teljesen személyre szabható, mert 360°-os elforgathatósággal rendelkezik, ezáltal a telefonos navigációt használók kényelmesen beállíthatják a telefon elhelyezkedését a legoptimálisabb látószög eléréséhez. A tartófejen lévő bilincs rátekerésével rögzíthető a tartófej szöge a kívánt pozícióban.

Erős rögzítés:

  •  Csipeszes kialakításának köszönhetően szinte bármely autó szellőzőrácsára rögzíthető. A legbiztosabb tartás érdekében javasoljuk, hogy a csipeszt olyan mélyre rögzítsd a szellőzőben amennyire csak lehet. A csipeszek belülről gumírozott borításúak. A rögzítést és a levételt a készüléken lévő nyomógomb könnyíti meg.

Egykezes kezelés: 

  • A mágneses tartófej lehetővé teszi a telefon gyors, egyszerű csatlakoztatását a tartóhoz. 

Extra erős tartás:
  • A rendkívül erős mágnes biztosítja a stabil tartást a készülék számára. A csomagolás tartalmaz 2 db extra erős mágneslapot - 1 db kör és 1 db téglalap alakút-, melynek a telefonra való applikálása után már használható is a tartó. A mágnes ugyanolyan stabil tartást biztosít akkor is, ha felragasztás nélkül a tok és a telefon közé tesszük - ebben az esetben a téglalap alakú mágnest válaszd.


A mágneses tapadófej egy gumírozott felületi réteggel van bevonva.


A termékről készült blogbejegyzés és YouTube videó is! 

További képek
Kapcsolódó és hasonló termékek