+36 30 607 5220 / info@swisspro.hu

Húsvéti termék ajánló - kerékpáros telefontartó

2019. Április 12. 17:57
Szeretettel köszöntünk oldalunkon!

Közeleg a Húsvét, egy hét múlva már Nagypéntek, ami a négy napos Húsvéti hosszú hétvége első napja lesz.
A szokásos családi és locsolkodós programokon túl nagyon sokan szeretünk ilyenkor kikapcsolódni egy kicsit. Jólesik kiszakadni az általános, minden napos rohanás mókuskerekéből és élvezni a semmittevést vagy az aktív kikapcsolódás nyújtotta élményeket.

Az időjárás az előrejelzések szerint nagyon kegyes lesz hozzánk, szikrázó 22 fokos napsütést jósolnak a négy napos hétvégére, ami egészen biztosan nagyon sokunkat fog kicsábítani a természetbe.
Mi nagyon szeretünk biciklizni, terveink között szerepel, hogy valamelyik nap elmegyünk a Velencei tavat körbetekerni.
Hozzá kell tenni, hogy én nagyon szeretem mérni a teljesítményemet különböző applikációkkal, így az esetek 100 %-ában van nálam mobiltelefon, amin keresztül nyomon követem a megtett kilométereket, a szintváltozásokat és más egyéb adatokat.

Régebben erre egy karra tépőzárazható telefontartót használtam, de ez elég kényelmetlen volt hosszú távon, nem beszélve arról, hogy menet közben nem volt túl biztonságos ügyeskedni vele, hogy megnézzem merre tartok vagy hogy éppen mennyi az idő. Aztán váltottam a bicikli kormányra szerelhető telefon tartóra, ami mindenképpen minőségi váltás volt.

Bevallom, hogy az első próba előtt kicsit szkeptikus vagyok minden ilyen tartóval kapcsolatban. Olyan kérdések fogalmazódnak meg bennem, hogy vajon az első kátyú után is fent lesz-e még a telefon, vagy azzal a lendülettel esik le a tartóról, amivel a kátyúba mentem...?
Amíg a kátyúteszt meg nem történik, végigizgulom az utat. 

Jelenleg a webáruház kínálatában is megtalálható Swissten márkájú tartót használom, amit most szeretnék Nektek is bemutatni jobban, hogy kedvet csináljak ahhoz, hogy Ti is kipróbáljátok, mert nálam átment a kátyúteszten!

Először is jöjjön pár kép róla, hogy hogyan is néz ki:



Én nem szeretem a túl bonyolult eszközöket, amiket hosszasan és csak nehézségek árán lehet meg- vagy felszerelni valahova. Ez a tartó egészen egyszerűen kezelhető és nem tart tovább 5-6 percnél a kormányra helyezése. Profibbak persze versenyezhetnek a szintidőmmel, nem lesz nehéz megdönteni! :) 

Persze az első felhelyezés tart csak eddig, utána a szezonban végig fent maradhat a tartó, aztán pedig már csak a telefont kell ki-betenni, ami nagyjából fél percet vesz igénybe. 
Én csak akkor veszem le magát a tartót, amikor a biciklit elteszem téli álomra, hogy megóvjam azt a porosodástól.

Első lépésben a tartófej alján lévő hatszögletű bilincset tekerem ki, ami ha megtörtént, akkor a tartó maga egy határozott mozdulattal szétválasztható a kormányra rögzíthető résztől, azaz a gömbfej kijön a tartójából. Ezt követően a "gumipókhálót", vagyis a gumis telefon rögzítőt a  közepén lévő lyuknál ráhelyezem a tartófejre, majd ismét egy határozott mozdulattal visszanyomom az imént szétszedett fejet a tartójába. Ez arra szolgál, hogy a későbbiekben a telefont pluszban rögzíteni tudjuk a négy sarkánál fogva a tartóhoz, ahogyan az a képeken is látható.

Ezután következik a tartónak a kormányra szerelése, amit a hosszú rögzítőcsavar kitekerésével kezdek (4. képen jelölve a csavar). Ha kijött a csavar, akkor a tartó méretre állíthatóan ráilleszthető a kormányra. Válasszuk ki, hogy a négy fokozat közül melyik passzol leginkább kormány méretére és rögzítsük a tartót abba a fokozatba helyezve a nyelvet, amely leginkább ráillik a kormányra, majd tekerjük vissza a rögzítőcsavart a helyére. 

Nincs más hátra, mint beállítani a számunkra leginkább kényelmes irányt és szöget majd betenni a készüléket a karos tartóba és pluszban rögzíteni a telefont a négy sarkánál fogva a gumival.
És már indulhat is a menet, a tartó használatra készen áll! 
Ugye, hogy valóban mennyire egyszerű a használata?

A terméket itt tudjátok megvásárolni: 
https://www.swisspro.hu/termek/swissten-65010404-kerekparos_-motoros-tarto

Ha kipróbáltátok a terméket, nagyon örülnénk annak, ha visszajelzést küldenétek arról, hogy nektek hogy tetszik, mi a véleményetek róla!

Azt is nagyon díjazzuk, ha használat közben csináltok róla képeket és azt megosztjátok az Instagrammon vagy Facebookon jelölve minket a képen és használjátok hashtagjeinket is #swiss_pro és #swissprowebáruház .

Remélem, hogy sikerült kedvet csinálnom nem csak a biciklizéshez, hanem a tartó használatához is!
Menjetek ki a szabadba, élvezzétek a jó időt, kapcsolódjatok ki!

Olyan sok szép hely van Magyarországon, ahol jókat lehet biciklizni! Kezdve a közvetlen környezetünktől, erdős kiránduló helyeken át a nagyobb tavaink körül tett utakig számtalan hely vár arra, hogy felfedezzük!

Mindenkinek kellemes készülődést kívánunk a Húsvéti ünnepekre!

Hozzászólások


Lapozás: [1]

Új hozzászólás

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az üzenet:
Spam védelem: mennyi 3 + 9?